Olmi

Brookway Willie Wonka

Brookway Willie Wonka, ”Olmi”
Whippet, uros
Kasvattaja Jutta Parkkonen, Brookway
s. 1.4.2015

Saatat blogissani törmätä myös nimellä…
Ooppa, Ooppanen, Optimus Prime, kirahvinkaula

Ooppanen

Luonne
Olmi Hilarius Nahkamaha on ensikosketukseni whippettien maailmaan. Mutkattomalla ja huumorintajuisella olemuksellaan se on hurmannut minut sekä varmaan kaikki sen tielle osuneet ihmiset. Olmi on varsinainen huumoriveikko, mutta hassuttelevan luonteen vastapainona siltä löytyy myös herkkä, omistautuva ja rakastava puolensa, jonka useimmiten löydän arki-iltaisin syliini käpertyneenä.

Brookway Willie Wonka

Harrastukset
Olmi loukkaantui pian luovutusiän jälkeen (lue sairaskertomus tästä), mutta nykyisin se elää onnellista arkea hieman pitkulaisista varpaistaan huolimatta. Olmi harrastaa kuntoilua hiekkakuopilla ja koirauimalassa, tähdäten vinttikoirien ratakisoihin.

Brookway Willie Wonka

Blogissa mainittua
”Tulen muistamaan aprillipäivän ikuisesti, sillä silloin uutiset kymmenestä päivänvalon nähneestä koiranpennusta tavoittivat minut. Kahdeksan täydellistä urospentua ja kaksi täydellistä narttupentua oli juuri saatettu maailmaan ja niiden ylpeä emo hoiti niitä huolellisesti. Kasvattaja mainitsi luovuttavansa meille mielellään hienon uroksen ja ajattelin, että jos tuo olisi aprillipilaa, se olisi varmasti ilkein koskaan kuulemani sellainen.

Vaan se ei ollut aprillipila. Alan sisäistämään sen nyt, kun kännykkäni taustakuvana on kasa koiranpentuja, meillä on pienen pieni kaulapanta ja olemme tavanneet marsun kaltaiset otukset Pirkkalassa. Olemme ihastelleet niiden pikkiriikkisiä varpaita, siimahäntiä ja hassuja pyöreitä kuonoja. Näyttäisi siltä, että unelmastani tulee viimein totta. Toukokuun lopulla meille muuttaa whippet.” (Kirjoituksesta ”Unelma”, 5/2015.)

Olmi & match showt:
13.9.2015: SIN3
5.7.2016
: SIN1 (esittäjänä Jonna)
3.12.2016: SIN1, BIS-2 (esittäjänä Karoliina)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s